Om
Formconsult

Sedan 1985 har Formconsult utvecklat metoder och sålt produkter för att accelerera hållbart byggande och gjutning av betongytor med bättre kvalitet, arbetsmiljö och miljömedvetenhet.

det här är formconsult

Formconsult AB utvecklar och säljer maskiner och moderna metoder för gjutning av betongytor med fokus på kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet.

Bolaget grundades 1985 med en vision som lever kvar än idag, att modernisera byggsektorn och att accelerera ett mer hållbart byggande. Vi gör det genom att utveckla hur man behandlar betongen vid gjutningen och på så sätt uppnå en bättre kvalitet på betongytan, en bättre arbetsmiljö för operatören och en mindre klimatpåverkan. Sedan starten av Formconsult kan vi med stolthet se tillbaka på över 100 referensobjekt med högkvalitativa resultat, producerade med Strongcrete metoden.

Vi söker ständigt samarbeten med företag, konsulter och entreprenörer som vill utveckla metoder och teknik för att producera ännu mer hållbart byggande. Kontakta oss gärna – det behövs många fler duktiga entreprenörer som vill leda utvecklingen och kunna utföra krävande entreprenader med våra moderna maskiner och Strongcrete metoden.

Betong kaj Värtan

VÅRA UTMÄRKELSER

Formconsult har under åren vunnit flera priser och uppmärksammats för innovationerna kring Strongcrete metoden. Bland annat har vi utsetts till World Climate Solver av Världsnaturfonden (WWF) för de besparingar av cement och koldioxid som Strongcrete metoden innebär.
Med nya moderna gjutmetoder kan vi förändra och förbättra vår framtid!

IIFME logo
Int. Innovation Fair, Kuwait
1 guld- och 2 silvermedaljer i klassen ”Civil Engineering”
WWF Climate Solver 2017
WWF Climate Solver
Winner
Malmö Cleantech Award
Malmö City Cleantech Award
Winner
Skanska Deep Green Challenge, Finalist
Cleantech Scandinavia finalist
Scandinavian Cleantech Awards, Finalist

VILL DU leverera en bättre betongyta och spara
pengar, tid och cement?